Goed nieuws voor fans van At The Drive-In: de experimentele hardcoreband is weer bij elkaar en er wordt, in tegenstelling tot de kortstondige reünie in 2012, ook aan nieuw materiaal gewerkt en de band gaat op wereldtour, waarbij ook Nederland niet wordt overgeslagen! Op 31 maart staan zij op de planken van de Amsterdamse Melkweg. De kaartverkoop voor dit concert is al gestart.

Het is intussen vijftien jaar geleden sinds de Amerikaanse punkformatie voor het laatst in Nederland te vinden was, al waren frontman Cedric Bixler en gitarist Omar Rodriguez sindsdien nog wel te zien in Nederland met hun succesvolle zijproject The Mars Volta.

Op de website van At The Drive-In is een snippet te horen van wat waarschijnlijk een nieuw nummer is van de band. Daarnaast is daar een compleet overzicht te vinden van alle concerten die de mannen dit voorjaar zullen geven.