Yes! Vandaag heeft Lowlands weer een flinke lading nieuwe namen gelost. Onder andere At The Drive-In, The Pretty Reckless en Death Grips zullen in augustus te zien zijn in Biddinghuizen. De gehele lijst met nieuwe bevestigingen ziet er als volgt uit:

Migos

Skepta

Kovacs

At The Drive-In

Death Grips

First Aid Kit

Jonna Fraser

LÉON

MHD

PVRIS

Sampha

The Pretty Reckless

Canshaker Pi

HAUS

Jeangu Macrooy

John Moreland

Parcels

Shovels and Rope

The Ufoslavians

 

Eerder bevestigde het festival o.a. Editors, Mumford & Sons, Billy Talent en Architects. Zo wordt het affiche alsmaar mooier!

Meer over Lowlands

Lowlands vindt dit jaar plaats van 18 t/m 20 augustus, uiteraard weer op het Walibi-terrein. Voor meer info en tickets ga je naar hun website en houd Counter Culture in de gaten voor meer festivalnieuws!