Graspoppers met een combiticket kunnen op donderdag 15 juni al afreizen naar het Belgische Dessel. Vanaf de late namiddag worden zij dan al op live muziek van toptalent van Belgische bodem getrakteerd. Verdeeld over de Jupiler Stage en Metal Dome podia spelen dan de volgende 9 namen: Thurisaz, Born From Pain, King Hiss, Off The Cross, Wolves Scream, Bear, HEXA MERA, Carnation en een surprise act. De onthulling van de suprise act gebeurt op de festivaldag zelve.

Tributes and Classics

Ook zullen er verspreid over de dagen op de kleinere podia weer de nodige tribute en coverbands spelen. Zo zijn o.a. The Covering, SLAYEnsemble, Metal Attack, Art of Pantera, Korn Again, Harris, Parris en Prinz Klauz bevestigd.

De headliners van Graspop dit jaar zijn Rammstein, Deep Purple en Scorpions. Voor meer informatie verwijzen wij jullie naar de site van Graspop. Graspop wordt gehouden van 16 t/m 18 juni in Dessel (België).