De organisatie van Graspop Metal Meeting heeft vandaag haar eerste headliner aangekondigd voor de 23e editie. Niemand minder dan de legendarische hard rocker Ozzy Osbourne zal de aanwezigen op de Desselse grasweide aan het headbangen brengen als afsluiter op zondag 24 juni. De iconische frontman is één van de meest invloedrijke heavy metal zangers. Ozzy Osbourne komt met zijn ‘Farewell World Tour’ (afscheidstour nr. hoeveel ook alweer?) naar Graspop Metal Meeting 2018. Op feestelijke wijze neemt hij zo officieel afscheid van zijn Belgisch publiek na een indrukwekkende carrière van vijf decennia. Meer namen kondigt Graspop Metal Meeting zeer binnenkort aan.

Graspop wordt volgend jaar gehouden van 22 t/m juni. Voor meer informatie kun je terecht op www.graspop.be. De ticketverkoop gaat van start op zaterdag 18 november om 10u via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be.