Waar de organisatie van Graspop Metal Meeting vorig jaar wat langzaam op gang kwam met het vrijgeven van nieuwe namen, strooien ze dit jaar met nieuwe namen alsof het niks is. Vandaag bevestigde de organisatie maar liefst 46 nieuwe acts, te weten:

A Perfect Circle, Akercocke, Amaranthe, Anti-Flag, Arkona, Asking Alexandria, Asphyx, At The Gates, Avenged Sevenfold, Blessthefall, Body Count Ft Ice T, Bölzer, Bullet For My Valentine, Carnivore A.D., Emmure, Exodus, Iced Earth, Judas Priest, Killswitch Engage, Knocked Loose, Kreator, Less Than Jake, Limp Bizkit, Marduk, Megadeth, Miss May I, Modern Life Is War, Monuments, P.O.D., Parkway Drive, Pist*On, Planet Of Zeus, Powerflo, Powerwolf, Silverstein, Stone Broken, Stray From The Path, Tesseract, The Darkness, Thy Art Is Murder, Tyr, Underoath, Vader, Vixen, Watain en Zeal & Ardor.

Hier staan weer erg mooie namen tussen. Eerder werd al bekend dat Ozzy Osbourne, Guns ‘N’ Roses en Iron Maiden zouden afreizen naar Dessel.

Nu zaterdag 18 november om 10u start de ticketverkoop van de combitickets en combitickets XL via Ticketmaster.be en Proximusgoformusic.be. De dagtickets gaan later in verkoop. Een combiticket XL (4 dagen) kost 245 euro, een combiticket XL met vipformule 369 euro. Een combiticket (3 dagen, vr/za/zo) kost 205 euro, een combiticket met vipformule 329 euro.