Naast Annihilator zijn volgend jaar ook Sons of Apollo, Leprous, I Am Morbid en Havok te vinden in het IJssportcentrum te Eindhoven. Sons of Apollo zal misschien niet gelijk een belletje doen rinkelen bij de gemiddelde metalfan. De band is opgericht in 2017 en bestaat uit niemand minder dan Mike Portnoy, Billy Sheehan, Derek Sherinian, Jeff Scott Soto en Ron “Bumblefoot” Thal. Een heuse supergroep dus!

De vierde editie van Dynamo Metalfest zal plaatsvinden op 14 juli 2018 in het IJssportcentrum te Eindhoven en de kaarten zijn ook al te koop. Voor meer informatie kun je terecht op website van het festival.

Over de auteur

Jeroen
Recensent #ROCK

Muziekliefhebber in de breedste zin des woords, met een lichte voorkeur voor de wat zwaardere metalen. Daarnaast gepassioneerd verzamelaar van vinyl.

Gerelateerde berichten