Zit u lekker middenin de Exit Polls? Kunt u beter even overschakelen tot Exit Aid, want in Servië en andere delen van de Balkan hebben ze uw aandacht net ietsje meer nodig. Welke zaken wellicht ook aan uw aandacht zijn ontglipt vandaag, dat leest u hieronder in Oud Nieuws van donderdag 22 mei.

Megadeth zet streep door tour

Wegens het overlijden van de broer van Megadeth-bassist Dave Ellefson, is de complete geplande tour afgezegd. Dat betekent dat onder meer de shows in TivoliVredenburg en op Graspop niet door zullen gaan.

Zebrahead naar 013

Op 21 augustus staan de feestpunkers van Zebrahead in de kleine zaal van 013 in Tilburg. Dat wordt weer een feestje!

Random filmpje

Dan is het nu tijd voor een random filmpje: Dream Theater’s Erotomania gespeeld op kinder-instrumenten. Omdat het kan.

Duurste Pinkpop ooit

De Pinkpop-editie van dit jaar is de duurste editie ooit. Dat is natuurlijk ook niet zo verwonderlijk met hoofdacts Metallica en The Rolling Stones op het programma (check ook onze uitgebreide preview van Pinkpop 2014). In een interview doet Mojo-boeker Rob Trommelen uit de doeken dat deze editie tweemaal zo duur is als vorig jaar en dat in eerste instantie Pearl Jam en Red Hot Chili Peppers bovenaan de lijst van gegadigden stonden.

Feest bij 500 likes!

Yay! Onze (nieuwe) facebook page gaat richting de 500 likes (de oude heeft er bijna 1700) en zodra we die grens gepasseerd zijn, hebben we een aantal leuke Facebook-exclusive give-aways voor onze likers in petto. Dus druk hiernaast of hieronder op die like-knop!

Tot morgen!

Zo, wij gaan weer verder met het afronden van het programma voor onze crew op Rock Am Ring / Rock Im Park (want we willen zoveel mogelijk coveren natuurlijk). We tipten eerder al 23 bands voor het duofestival, maar planning-technisch is dat helaas voor onze recensenten en fotografen niet te belopen.

Tot morgen!