Nadat de organisatie van Dynamo Metal Fest afgelopen jaar Gojira wist te strikken, heeft Dynamo Metal Fest voor 2018 weer een headliner van formaat te pakken. Papa Emeritus met zijn Nameless Ghouls komen namelijk naar het IJssportcentrum te Eindhoven. We hebben het dan natuurlijk over de immens populaire Zweedse occulte hardrockband Ghost. Naast Ghost zijn ook Ministry en Overkill aan de line-up toegevoegd.

De complete Dynamo Metal Fest 2018 line-up: GhostMinistrySons of ApolloI am MorbidLeprousOverkill en Havok. Alleen de winnaar van de Band Battle zal nog worden toegevoegd aan de line-up.

Tickets voor het festival zijn verkrijgbaar via Ticketmaster. Een ticket voor het festival kost €25 euro, exclusief €2,50 aan servicekosten. Dynamo Metal Fest vindt plaats op 14 juli 2018 in het IJssportcentrum te Eindhoven. Tickets voor het festival haal je hier.

Over de auteur

Jeroen
Recensent #ROCK

Muziekliefhebber in de breedste zin des woords, met een lichte voorkeur voor de wat zwaardere metalen. Daarnaast gepassioneerd verzamelaar van vinyl.

Gerelateerde berichten