De organisatie van Graspop Metal Meeting heeft vandaag de laatste 16 namen aan de affiche van 2018 toegevoegd. Deze namen zijn:

Billy Talent, Kataklysm, Avatar, Heilung, Vandenberg’s Moonkings, Backyard Babies, Pro-Pain, Fleddy Melculy, Thundermother, Eskimo Callboy, The Contortionist, Cancer Bats, Tyler Bryant & The Shakedown, Toxic Shock, Moments en Signs Of Algorithm.

Graspop Metal Meeting, in 2018 éénmalig 4 dagen lang, vindt plaats van donderdag 21 juni tot en met zondag 24 juni in Dessel. Met fantastische headliners: Guns N’ Roses, Iron Maiden, Volbeat en Ozzy Osbourne. Ook de subheadliners mogen er meer dan zijn: Avenged Sevenfold, Judas Priest, A Perfect Circle, Marilyn Manson, Ghost en Parkway Drive.

Het gaat dit jaar bijzonder hard met de ticketverkoop voor GMM18. De combitickets voor 3 dagen en de VIP-upgrades zijn al uitverkocht. Ook met de combi XL tickets voor 4 dagen gaat het rap. Wil jij erbij zijn, koop dan je ticket via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be. Voor meer info check graspop.be.