Van de brandende zelfmoordjas, de grote, bebloede kookpot tot de enorme nep-piemel gevuld met confetti: het concert van Rammstein-coverband Stahlzeit in de Groene Engel in Oss was doorspekt met de bekendste showelementen van hun grote voorbeelden. Ruim vijfhonderd bezoekers waren getuige van een van de meest spectaculaire concerten die ooit in Oss gegeven is.

Stahlzeit is in de loop der jaren uitgegroeid tot de meest succesvolle Rammstein-coverband ter wereld. De Duitse band, opgericht in 2005, bootst de shows van Rammstein tot in de kleinste details na: van de indrukwekkende pyrotechnieken, de bekende dansjes tot natuurlijk dat kenmerkende tanzmetalgeluid.

In een twee uur durende show gaf Stahlzeit een indrukwekkende bloemlezing van twee decennia Rammstein. Zo’n beetje alle grote hits passeerden in sneltreinvaart de revue. Bekijk hieronder enkele filmpjes die Counter Culture heeft opgenomen.