Met de bevestiging van KISS is de derde headliner van Graspop Metal Meeting bekend. Within Temptation en Slipknot waren al eerder bevestigd als headliner. Het Amerikaanse gezelschap onder leiding van Paul Stanley en Gene Simmons is bezig met een afscheidstournee. En dan mag de Desselse grasweide absoluut niet ontbreken natuurlijk. In totaal zijn er nu zo’n 50 namen bekend. Andere namen zullen spoedig volgen.

Het festival vindt plaats van vrijdag 21 juni tem zondag 23 juni in het Festivalpark aan de Stenehei in Dessel. De ticketverkoop is reeds gestart. Voor tickets ga naar ticketmaster.be en proximusgoformusic.be

Over de auteur

Jeroen
Recensent #ROCK

Muziekliefhebber in de breedste zin des woords, met een lichte voorkeur voor de wat zwaardere metalen. Daarnaast gepassioneerd verzamelaar van vinyl.

Gerelateerde berichten