Het was weer een hele opgave om van alle albums die ik geluisterd heb in 2018 een top 10 samen te stellen. De één leverde naar verwachting een prima album waar de ander mij enorm verrasten. De albums van mijn lijst zijn een combi van deze twee, albums waar ik het afgelopen jaar veel muzikaal plezier en steun aan heb gehad. Want 2018 was een hectisch jaar, niet alleen op het wereldtoneel, maar ook privé en dat zie je terug in de muziekkeuze. En dan is het fijn om van muziek te genieten en het hoofd leeg te maken. Dit jaar noem ik niet de tegenvallers, laten we het jaar positief afsluiten! Verder geen uitleg waarom, laat de muziek voor zich spreken.

10. Navarone – Salvo

9. The Ocean – Phanerozoic I: Palaeozoic

8. A Perfect Circle – Eat the Elephant

7. Toundra – Vortex

6. Antimatter – Black Market Enlightenment

5. God is an Astronaut – Epitaph

4. Long Distance Calling – Boundless 

3. Kovacs – Cheap Smell

2. Riverside – Wasteland

1. Wende – Mens