De organisatie van Graspop Metal Meeting heeft vandaag de laatste 13 namen aan de affiche van 2019 toegevoegd. Deze namen zijn:

Glenn Hughes (performs Classic Deep Purple Live), Eisbrecher, Discharge, Bad Wolves, Nasty, Born From Pain, Lovebites, Cellar Darling, The Hu, Black Peaks, Off The Cross, Hemelbestormer en Concealed Reality. 

Met headliners als KISS, Slipknot, Within Temptation, Slayer (final Benelux show), Lamb Of God en Sabaton heeft de organisatie van Graspop Metal Meeting dit jaar weer een gevarieerd affiche weten samen te stellen met heel veel mooie namen.

Het festival vindt plaats van vrijdag 21 juni tem zondag 23 juni in het Festivalpark aan de Stenehei in Dessel. De ticketverkoop is inmiddels gestart! Tickets zijn te bestellen via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be