Eerder tourde One OK Rock mee als voorprogramma van Ed Sheeran en 5 Seconds of Summer. Nu de nieuwe plaat ‘Eye of the Storm’ uit is, touren zij ter promotie van het album door Europa en betraden ze het podium van 013. Voor deze avond namen zij de band Anteros en producer Dan Lancaster mee om het publiek op te warmen. bekijk alle foto’s op onze Facebookpagina.

Foto’s door Bram Geurts

One OK Rock Foto door Bram Geurts photography

Geplaatst door Counter Culture op Woensdag 15 mei 2019

Over de auteur

Bram Geurts
FOTOGRAAF

Liefhebber van gitaarmuziek, van AC/DC tot Zeal & Ardor en alles er tussenin. Grootste deel van de vinyl collectie komt uit de '80's. Gaat nooit op pad zonder zijn camera. In het dagelijks leven content marketeer en organisator van een groot carnavalsevent.

Gerelateerde berichten