Wie niet langer kan wachten op de line-up van Roadburn 2020 moet nog héél even geduld hebben: de eerste namen van het driedaagse muziekfestival worden volgende week bekendgemaakt. Dat heeft de organisatie van Roadburn vandaag laten weten op Facebook.

Tevens is de officiële poster en artwork van Roadburn officieel onthuld. ,,De poster is gemaakt door de oneindig getalenteerde Douwe Dijkstra. Zijn creatie zet voor een groot deel de toon voor de komende editie”, zo laat de organisatie weten.

En die toon luidt: nieuwe muzikale landschappen verkennen en op een heuse ontdekkingsreis gaan. ,,Roadburn evolueert altijd, en we kunnen niet wachten om wat licht te werpen op het pad dat we deze keer nemen”, besluit de organisatie.

Roadburn 2020 wordt van 16 tot en met 19 april georganiseerd binnen en buiten het Tilburgse poppodium 013.