De organisatie van Graspop Metal Meeting werkt hard om de affiche van de 25ste XL-editie verder vorm te geven. Vandaag worden 12 nieuwe namen toegevoegd aan de affiche. Onder meer A Day To Remember, Bullet For My Valentine, Monster Magnet en Megadeth zullen van donderdag 17 tot en met zondag 20 juni hun beste beentje voorzetten in Dessel.

De overige namen zijn: Amaranthe, Creeper, Suicidal Tendencies, Perturbator, The Pretty Reckless, Ihsahn, Spiritbox en Bütcher.

Na de omruilperiode zijn een aantal tickets voor de komende 25ste editie vrijgekomen. Wie nog geen ticket voor 2021 heeft kunnen bemachtigen, kan zich maar beter klaarhouden. Vanaf maandag 26 oktober 2020 om 10.00 uur start de nieuwe voorverkoop. Meer info vind je op www.graspop.be.

Nu maar hopen dat het virus een beetje meewerkt zodat we volgend jaar weer met zijn allen mogen afreizen naar de Desselse grasweide. Horns up!