Langzaam maar zeker komt het Nederlandse livecircuit weer op gang. Na een periode van onduidelijkheid en stilte in Nederlandse poppodia staan de eerste concerten alweer op de agenda. Bijvoorbeeld van Navarone, een van de meest getalenteerde rockbands die ons land rijk is.

Wie houdt van trage stonerrock uit de jaren negentig, scheurende gitaren uit de jaren tachtig en dromerige prog uit de jaren zeventig is bij Navarone aan het juiste adres. Met Merijn van Hagen heeft deze Nijmeegse band een van de beste zangers van Nederland in huis. Hij heeft niet alleen een hoog vibrato, maar ook een bereik waar je alleen maar een diepe buiging voor kunt maken.

Aanstaande donderdag staat Navarone in Gebr. de Nobel in Leiden. Een dag later staat een optreden in Bibelot in Dordrecht op het programma. Voor beide shows zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Bekijk hier het volledige tourschema.