De organisatie van Graspop Metal Meeting laat weten dat het uurschema en de app vanaf nu beschikbaar zijn. Met 1 maand op de klok is het aftellen naar de 25e editie Graspop Metal Meeting nu dan ook echt begonnen.

Over exact 1 maand openen de poorten van de heilige gronden. Je kunt dus nu beginnen jouw planning te maken met welke bands je wanneer wilt zien. Je vindt het uurschema op de website en in de GMM-app.

De GMM22-app kun je nu al downloaden in de Google Play Store en App store. Een must om die te installeren voor iedereen die naar het festival komt. Via de app blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en line-upwijzigingen.

Binnenkort kunnen jullie dan ook weer ons artikel met alle tips en onvermijdelijke uurschema-clashes verwachten!

Ook heeft de organisatie de laatste bands aangekondigd. Decapitated, Evil Invaders, Ghøstkid, InVisions en Our Hollow, Our Home maken de affiche van GMM 2022 compleet.

Helaas vallen er ook drie afvallers te noteren. Code Orange, Crystal Lake en Black Veil Brides hebben helaas hun komst naar de 25e editie van GMM moeten annuleren.

Net zoals andere jaren zul je na een dagje gitaargeweld tot in de vroege uren kunnen feesten in de Metal Dome en het Classic Rock Café. DJ Carl, DJ Fleddy Melculy en Rock The Fox zijn van de partij om je favo metalplaten te draaien. Ook heeft GMM weer heel wat cover- en tributebands op het programma staan: Amaezing Snäke, Bad Medicine, Bizkit Park, Living Theory, System Pilot, The Gary Moore Tribute Band, The Perfect Tool en Van Hagar zullen het beste van zichzelf geven!

Nieuw dit jaar: de Graspop Metal Moose Bar! Na de grootste indoor metal party ter wereld op zondag 17 april 2022 in het Antwerps Sportpaleis brengt de organisatie Graspop Metal Moose naar Dessel. De Rooie Jager zal de sfeer verzorgen en de beste metalhits draaien in een onvergetelijke après-ski sfeer.