Scheveningen maakt zich dit weekend op voor twee dagen zon en muziek. Vandaag begint Live on the Beach, een tweedaags festival op het strand van Scheveningen. Met zomerse temperaturen en Nederlandse acts als Kensington, Krezip, De Staat, Danny Vera en Nielson belooft Live on the Beach een gezellig strandevenement te worden.

Live on the Beach is het jaarlijkse drukbezochte strandevenement op een van de mooiste plekjes langs onze kust, in Scheveningen. Het strand is een unieke locatie voor zowel de band als publiek.
Per dag staat er één artiest of band centraal die een groots strandconcert geeft. Zaterdag is dat Kensington, zondag is het de beurt aan Krezip. Het terrein gaat om 15.30 uur open en om 23.00 is het programma afgelopen. Het festivalterrein is te vinden aan de Strandweg 1, tegen de haven bij het The Hague Beach Stadium.

Er zijn nog kaarten voor Live on the Beach beschikbaar. Koop ze hier.