Televisie-icoon en rockzanger Jeroen van Koningsbrugge komt met een uniek concert naar de Groene Engel in het Brabantse Oss. Hij gaat samen met bandleden van ZEUS de beste nummers van grunge-grootheid Pearl Jam ten gehore brengen. Het concert is stijf uitverkocht, maar via Ticketswap komen er af en toe nog tickets vrij.

Jarenlang stond hij bijna wekelijks ergens in Nederland de beste nummers van Ten, Vs. en Vitalogy te spelen, stelt de Groene Engel op haar website. ‘Ruim 25 jaar later is Jeroen’s liefde voor deze magistrale albums alleen maar groter geworden. Met zijn ode aan Pearl Jam gaat Jeroen terug naar zijn muzikale roots. Het publiek mag grunge verwachten zoals het bedoeld is: rauw, puur, soms heavy, soms ingetogen, plugged & unplugged.’

Het concert is aanstaande zaterdag en begint om 20.30 uur.