Nadat het lang stil bleef omtrent Graspop Metal Meeting 2024, pakt de organisatie na de aankondiging van TOOL gisteren, vandaag uit met de twee vrijdag headliners. De Amerikanen van Five Finger Death Punch sluiten af op de South Stage, terwijl de Britse heavy metallegendes Judas Priest onze North Stage afsluiten.

Met hun passage op GMM22 bewezen Ivan Moody en co klaar te zijn voor het grote werk… het afsluiten van onze South Stage. Sinds hun oprichting in 2005 is Five Finger Death Punch bezig met de wereld te veroveren met hun meedogenloze mix van metal, hardrock en nu-metal! Nummers als “Wrong Side of Heaven”, “Lift Me Up” en “The Bleeding” zijn steevast hoogtepunten tijdens de explosieve liveshows van Five Finger Death Punch.

Al meer dan 5 decennia lang staat Judas Priest bekend als een van de vaandeldragers van de heavy metal. Volgende zomer staan de Britten voor de 8e keer op de weide van Graspop Metal Meeting, dit keer om hun negentiende studioalbum “Invincible Shield” voor te stellen aan het Belgische publiek. Naast nieuw werk mogen de fans tijdloze klassiekers verwachten als “Painkiller”, “Breaking The Law” en “Living After Midnight”!

De verkoop van GMM 2024 start op 25 november 2023 om 10 u via Ticketmaster.