Vandaag heeft de organisatie van Graspop Metal Meeting nog eens 30 nieuwe namen aan het affiche toegevoegd.

Nieuwe namen op de affiche van #GMM24 zijn: ††† (Crosses), Alien Weaponry, Amaranthe, Architects, Atreyu, Avantasia, Batushka, Brian Downey’s Alive And Dangerous, Crownshift, Drug Church, Dying Wish, Eisbrecher, Empire State Bastard, Fear Factory, Flotsam and Jetsam, Health, Heart, Limp Bizkit, Mammoth MVH, Mr. Bungle, Ne Obliviscaris, P.O.D., Pest Control, Rival Sons, The Last Internationale, Thursday, Turnstile, Underoath, Uriah Heep en Wolfmother.

De ticketverkoop voor GMM 2024 gaat hard! Zo zijn alle tickets voor donderdag 20 juni 2024 uitverkocht, ook de VIP Deck-tickets voor donderdag en zondag zijn al de deur uit. De accommodaties voor GMM 2024 zijn eveneens zo goed als uitverkocht, er zijn nog enkele plekken op Devil’s Lake en Camping Inferno beschikbaar. Tickets kan je kopen via ticketmaster.be.