20 februari. Als Kurt Cobain nog had geleefd, was hij vandaag 47 jaar oud geworden. Dan had hij vandaag gezien dat Dauwpop met nieuwe namen kwam en Motörhead een eigen cruise aankondigde, met de meest epische naam ooit.

MotörBoat

How’s THAT for a name?! Motörhead’s eigen cruise zal dit najaar vertrekken vanuit Miami, de line-up is nog niet bekendgemaakt maar het belooft de luidruchtigste cruise ooit te worden.

Twee handenvol namen voor Dauwpop

Dauwpop viert dit jaar zijn twintigste verjaardag. Op 29 mei zal Hellendoorn weer op zijn kop gezet worden met onder meer Triggerfinger, maar vandaag kondigde de organisatie twee handenvol nieuwe acts aan: Chef’Special, Daryll-Ann, Cloud Nothings, Jack Parow, Kraantje Pappie, Birth of Joy, Go Go Berlin, Fratsen, The Backcorner Boogie Band en De Pioniers.

PITCH earlybirds uitverkocht

Nu al? Ja, nu al! Logsich toch, met onder meer Massive Attack, Richie Hawtin, Caribou, Moderat en SBTRKT op de affiche? Dat dacht ik.

Massive Attack niet meer alleen op Cactus affiche

Vorige week scoopten we er vrolijk op los door Massive Attack aan te kondigen als hoofdact van het Cactus festival. Vandaag werden er nog eens vier namen bijgeschreven op het programma, te weten: Caribou, Mark Lanegan, Intergalactic Lovers en Conor Oberst & Dawes.

Anders nog iets?

IJsland. Verder niks. Ieder hip evenement heeft een thema en Eurosonic Noorderslag dus ook. Volgend jaar staat het Groningse festival in het teken van IJsland. Dan weet u dat ook weer.