In hoeverre zal dit 'gelekte' Pinkpop 2014 affiche blijken te kloppen?

In hoeverre zal dit ‘gelekte’ Pinkpop 2014 affiche blijken te kloppen?

Vandaag wordt traditiegetrouw de affiche van Pinkpop onthuld tijdens de perspresentatie van Pinkpop 2014 in de Amsterdamse poptempel Paradiso. Net als afgelopen jaren, zal Counter Culture daar natuurlijk bij aanwezig zijn voor een reportage in woorden en foto’s maar ook tijdens de persconferentie zullen we via onze twitter account LIVE de namen op de affiche tweeten.

Rolling Stones bevestigt komst

The Rolling Stones bevestigt zijn komst vandaag via het tourschema op zijn website. Daarmee lijkt de grootste vis in de vijver voor 2014 in ieder geval aan de haak geslagen te zijn. In hoeverre zal het ‘gelekte’ affiche van Pinkpop blijken te kloppen? Je leest het in ons live (twitter) blog vandaag! We weten in ieder geval dat Pinkpop de Stones slim heeft ingezet als marketinginstrument voor deze editie.

Volg de bekendmaking van de Pinkpop 2014 line-up live!

Hieronder vind je al onze tweets in een handig overzicht, zodat je meteen kunt zien wat er zich allemaal afspeelt in Paradiso tijdens de perspresentatie. Na afloop van de perspresentatie vatten we de boel nog een keer goed samen voor je.