Zullen we maar een streep zetten door de term Oud Nieuws nu het nog kan? Onze helderziende blik liep gisteren namelijk al flink op de zaken vooruit. Zo waren we per ongeluk de eerste met de Massive Attack + Cactus Festival combo en gokten we ook juist met Groezrock.

Groezrock

Groezrock eerst, dan maar. Zowel Descendents als ALL zijn erbij op het Belgische punkfestival in mei. Ook INVSN en Drug Church zijn toegevoegd. Olé!

Massive Attack

Massive Attack sluit niet alleen het Cactus Festival af, maar zal ook opdraven op het Les Ardentes festival. Daar speelt het Britse duo een dag eerder, zondag 13 juli om precies te zijn.

Rock Werchter

Het is vrijdag en dus zijn er ook weer nieuwe namen voor Rock Werchter: Foster the People, Trixie Whitley, George Ezra, The Strypes, Angus and Julia Stone en Interpol. Die George Ezra heeft het er maar druk mee na zijn nominatie voor BBC Sound Of 2014. Zo kent niemand je, zo wil iedereen je hebben.

Twenty One Pilots @ Pinkpop

De revelatie van Lowlands 2013 — Twenty One Pilots — heeft naar eigen zeggen een plekje op Pinkpop bemachtigd. Eerder deze week werd Editors al aan de affiche toegevoegd, maar nog altijd kabbelt de Rolling Stones Meets Pinkpop Saga voort zonder dat er uitsluitsel is over of de legendarische rockers al dan niet naar Landgraaf komen. Wij denken er het onze van.

Anders nog iets?

Dat was ‘m weer voor vandaag. Geniet u nog even van epische baarden, de playlist van Jeremy McKinnon (A Day To Remember) en liefdesliedjes verpakt in metalsongs, dan is deze valentijsdag zo voorbij.