OAuthException: Error validating application. Application has been deleted.

Singer-songwriter Everlast (echte naam Erik Schrody) kennen we van zijn grote hit What It’s Like, maar hij was ook de frontman van House of Pain. Het publiek is net zo veelzijdig als Everlast zelf; er zijn voor een muzikant met akoestische gitaar verrassend veel hiphop-liefhebbers in the house (dat overigens volledig uitverkocht is). Een blonde dame op de eerste rij die even plaatsmaakte voor uw fotograaf kreeg ervan langs, omdat ze door de songs heen praatte en kreeg zelfs naar haar hoofd dat haar daddy haar vroeger meer had moeten spanken. Voor enkele bezoekers verpestte dit de sfeer, een ander kon er goed om lachen, maar het leverde in elk geval een uniek plaatje op, en een memorabele avond voor Poppodium de Nieuwe Nor.