The Devil Wears Prada, I Killed The Prom Queen, Caliban en The Ghost Inside hebben een aantal dingen gemeen: ten eerste waren ze er allemaal bij op Groezrock dit jaar (check de recensie van de vrijdag en zaterdag) en ten tweede staat de complete package op dinsdag 20 mei in de Melkweg voor de door Impericon gesponsorde Progression Tour. Wie een avondje moshen op deze vier bands wel ziet zitten, kan voor twee tientjes een kaartje scoren … of even verder lezen en proberen een setje kaarten te winnen bij Counter Culture.

Winnen: 2×2 kaarten voor de Progression Tour in de Melkweg

Je kunt via Counter Culture kans maken op een van de twee setjes kaarten voor de Progression Tour als je het onderstaande formulier invult en ons vertelt van welke van de vier bands jouw hart sneller gaat kloppen (en waarom). Wij kiezen vervolgens twee inzenders uit die een setje kaarten winnen voor het Melkweg-spektakel op 20 mei. De winnnaars krijgen op woensdag 14 mei per email bericht.