Aanstaande zondag 21 september sluit de Noord-Ierse rockband Therapy? het gratis toegankelijke festival Breda Barst af. Tijdens deze show zal het sympathieke Noord-Ierse trio zijn grootste Diane uit 1995 samen met maar liefst 15 cellisten uitvoeren.

Breda Barst

Het jaarlijkse gratis toegankelijke popfestival Breda Barst vindt komend weekend plaats op 20 en 21 september in het Valkenberg park in Breda. Dit jaar staan onder andere Therapy? (UK), Dotan, Arno (BE), The Rifles (UK), Jett Rebel, Taymir en Hallo Venray op het podium. Ook biedt Breda Barst een gevarieerd aanbod van lekker eten, een gezellige markt en activiteiten voor kinderen. Het festival streeft naar een ecologisch verantwoord evenement.

Therapy?

Dit jaar is het een kwart eeuw geleden dat Therapy? werd opgericht. In die periode kende de band grote successen en scoorde hits met Nowhere, Die Laughing, Trigger Inside, Stories en het eerder genoemde Diane, een epische cover van het Zweedse Hüsker Dü. Begin 2015 wordt het nieuwe album verwacht, de opvolger van A Brief Crack Of Light uit 2012.

BB poster