Gisteren barstte de strijd los tussen de twee Duitse festivalgiganten Rock am Ring en Grüne Hölle. Rock am Ring deelde de eerste klap uit door haar line-up uit te breiden met een aantal flinke namen. Zoals voorspeld, kwam Grüne Hölle vandaag met een tegengeluid. En wat voor een tegengeluid. Niet alleen bevestigden ze de headliners Muse, Kiss en Metallica, ze voegden daar nog even de volgende namen aan toe:

Accept, Anti-Flag, Faith No More, Five Finger Death Punch, Incubus, Judas Priest, Testament en Turbonegro.

plakat

De tweede klap is uitgedeeld. Wij zijn benieuwd wanneer en hoe hard Rock am Ring terug gaat slaan. En uiteraard wie er uit de bus komt als ‘winnaar’ met de dikste line-up. Het wordt in ieder geval een epische strijd tussen twee organisaties die niet vies zijn van een beetje gezonde concurrentie. Via Counter Culture kun je uiteraard volledig op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, geruchten, roddels en bevestigingen. Dus houd ons vooral in de gaten!

Grüne Hölle VS Rock am Ring – round 2. HIT!