Precies twee maanden voor de eerste Sziget Express-trein in Boedapest aankomt, komt het Sziget Festival met de laatste grote aankondiging voor de editie van dit jaar. Onder meer The Chemical Brothers, Editors, Fedde Le Grand en Noisia zijn toegevoegd aan het programma, dat nu bijna compleet is. De tickets voor het volledige festival (10-17 augustus) zullen zeer waarschijnlijk binnenkort uitverkocht raken, dus wie die nog wil aanschaffen moet snel zijn.

Naast de eerder genomende namen is zojuist is het programma nagenoeg rond gemaakt met de toevoeging van Laidback Luke, Tinie Tempah, Jay Hardway, Maduk ft. MC Mota, Yves V, D-Wayne, Wiwek, Volt & State, Tujamo, BOY, Breathe Carolina, Snails, Apster, BLINDERS, Stadiumx, BØRNS, Kasra, 2EMPRESS, Ravitez, Las Salinas en Nick Talos. Er zullen hier en daar nog wel wat losse acts bijkomen, maar voor 95% staat het programma op de kaart.

Eerder werd al bekendgemaakt dat onder meer Rihanna, Muse, David Guetta, Sia en Manu Chao La Ventura dit jaar op het Sziget Festival zullen optreden. Uit Nederland zullen ook onder meer Afrojack, Nicky Romero, John Coffey, Kovacs, Rico & Sticks, Bombay en Rilan & The Bombardiers op het ‘Island of Freedom’ te zien zijn, net als Hardwell die dit jaar de muziek bij de eindshow verzorgt.

Bijna uitverkocht

De kaartverkoop voor het Sziget Festival gaat dit jaar harder dan ooit tevoren. Ruim 90% van de weektickets is reeds verkocht, dus wie nog een ticket wil kopen, doet er verstandig aan dat snel te doen. Tickets zijn te koop op de officiële website:www.szigetfestival.nl.