De Amerikaanse bands Lamb of God, Clutch en King 810 zijn bevestigd voor FortaRock 2015. Eerder zijn Slipknot, Epica, Godsmack, Exodus, Converge, Red Fang en Dying Fetus al bekend gemaakt. De zevende editie van FortaRock vindt komende zomer plaats op zaterdag 6 juni 2015, in het Goffertpark te Nijmegen.

De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 28 november om 10.00 uur met de early birdtickets. Deze kosten 67,50 euro (excl. servicekosten), zijn gelimiteerd en tot en met uiterlijk 12 januari te koop. Reguliere kaarten kosten 75 euro (excl. servicekosten). Kaarten zijn te koop via www.fortarock.nl, www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).

Over de auteur

Jeroen
Recensent #ROCK

Muziekliefhebber in de breedste zin des woords, met een lichte voorkeur voor de wat zwaardere metalen. Daarnaast gepassioneerd verzamelaar van vinyl.

Gerelateerde berichten