Het programma van het Tilburgse Roadburn Festival is weer uitgebreid, aan het begin van de week werd al Anathema toegevoegd aan de line-up. Voor dit optreden zullen twee oud bandleden meekomen, Duncan was de bassist en Darren de zanger van het eerste uur, zij zullen dan ook tijdens de nummers van The Silent Enigma en Serenades de band op het podium komen ondersteunen.

Verder werd vandaag bekent dat Wovenhand, de band van voormalig 16 Horsepower frontman David Eugene Edwards, voor de tweede maal op Roadburn zal spelen. De band was eerder in 2011 van de partij en liet toen al een verpletterende indruk achter.

Ook Russian Circles zal weer van de partij zijn, Vorig jaar verscheen hun vijfde album Memorial waar oa. Chelsea Wolfe de gastvocalen voor haar rekening nam.

Voor de rest zijn onderanderen Thou, Bongripper, The Golden Grass en The Tower toegevoegd aan het affiche. Er zullen ongetwijfeld nog meer waanzinnige acts volgen.

Meer info: www.roadburn.com