Op zaterdag 22 november komt Moss naar Gebouw-T in Bergen op Zoom. In februari bracht Moss haar vierde langspelen We Both Know The Rest Is Noise uit. Een spannende, avontuurlijke popplaat van een ongekende kwaliteit. En wie Moss ooit live zag weet dat dergelijke termen niet alleen op de albums van de heren van toepassing zijn. De afgelopen jaren schitterde Moss op alle festivals die er toe doen, van Lowlands tot Pinkpop, van De Wereld Draait Buiten tot Best Kept Secret en van Paaspop tot Motel Mozaique. Nu keert de band eindelijk weer terug naar de intiemere setting van het clubcircuit.

We mogen 2×2 tickets weggeven, dus wil jij kans maken om naar Moss te gaan op 22/11 in Gebouw-T like en deel dit bericht op Facebook en mail ons waarom juist jij die kaarten verdient. Stuur jouw motivatie uiterlijk 18 november naar [email protected] en we laten je op 19 november weten of jij een setje kaarten bemachtigd hebt.