Op een dag zoals deze krijgen wij spontaan de festivalkriebels, neiging om te spijbelen van werk en zin in koud bier op het terras. Waarschijnlijk dacht Lowlands vanmorgen hetzelfde. Zij kwamen namelijk met 13 nieuwe namen voor op hun affiche. Dus klap je ligstoel alvast uit, smeer een flinke dot zonnebrand op je neus en maak je op voor instant festivalkriebels.

De nieuwe namen voor Lowlands zijn niemand minder dan: FFS (Franz Ferdinand feat. Sparks), James Bay, Limp Bizkit, Rudimental, The Maccabees, De Jeugd van Tegenwoordig, Afterpartees, Vaults, La Sra. Tomosa, Mr Zarko & Band, Fuzz, Mini Mansions en Bleachers.

Reeds prijkten onder andere Major Lazer, Echosmith, Ben Howard, Interpol, Passenger en Chef’Special op de affiche van Lowlands 2015. De line-up is nog lang niet compleet en wij zijn heel benieuwd naar de namen die mister van Eerdenburg allemaal nog binnen gaat slepen.

Nog meer redenen waarom jij naar Lowlands moet dit jaar vind je terug in onze recensies uit 2014 (HIER!).

Ben jij al overtuigd? Bestel dan snel je kaartjes op lowlands.nl/tickets en dan zien we jou 21, 22 en 23 augustus op het evenementenweiland, ehh.. terrein in Biddinghuizen!