Lemmy is niet meer!

De sociale media staan er vol mee. A true legend passed! Het ging al een tijdje niet meer zo goed met Ian ‘Lemmy’ Kilmister. Zijn gezondheid was tanende en concerten van zijn band Mötorhead werden regelmatig om gezondheidsredenen afgeblazen. Toch komt het overlijden van Lemmy als een verrassing. Zou de goede man ons namelijk niet allemaal overleven? ‘If they dropped a nuclear bomb on the world the only things left would be cockroaches…and Lemmy’, werd er zelfs geopperd in een documentaire over zijn leven.

Het mocht niet zo zijn. Kilminster verloor gisteren de strijd tegen een extreem agressieve vorm van kanker. Lemmy is 70 jaar geworden.

Via sociale media stromen de reacties van bevriende bands, muzikanten en fans binnen. Wij quoten er slechts een, omdat die alles zegt:

‘Our Hero’ (Metallica)