Zo, dat is nog eens een fijne manier om het weekend af te sluiten! Het Belgische punkfestival Groezrock heeft op zondagavond nog even een heleboel nieuwe bands bevestigd voor de aankomende editie. Naast de eerder aangekondigde headliner Rancid zullen de volgende acts op 29 & 30 april 2016 acte de presence geven in het Vlaamse dorpje Meerhout:

Sum 41, Hatebreed, Me First & The Gimme Gimmes, Frank Turner and the Sleeping Souls, Sick of It All, Less Than Jake, Four Year Strong, Dillinger Four, Biohazard, Dag Nasty, The Movielife, Emmure, letlive., Saosin, Juliette & The Licks, No Fun At All, Youth of Today, Blessthefall, The Aggrolites, Burn, Modern Baseball, Venerea, Flatcat, Success, Night Birds, Rozwell Kid, Siberian Meat Grinder, Bad Cop Bad Cop en Pears.

De reguliere ticketverkoop voor de vijfentwintigste editie van Groezrock is inmiddels gestart via de website van het festival. De early birds zijn uitverkocht, dus vanaf nu betaal je voor een combiticket 98 euro. Dagtickets voor de vrijdag en zaterdag gaan voor respectievelijk 65 en 70 euro over de toonbank, en voor een campingticket ben je 15 euro kwijt. Voor meer informatie over Groezrock 2016 klik je hier!