Onlangs heeft Lowlands weer een reeks namen voor de editie van 2017 bevestigd. Het gaat om:

 • Nicolas Jaar
 • DOOL
 • Killbox (Ed Rush + Audio)
 • A.N.
 • Bruxas
 • Clap! Clap!
 • David Keenan
 • Dazion
 • De Linkse Kerk door St. Paul

 • Kimbala
 • Mydy Rabycad
 • Signal
 • Stefflon Don
 • You’re a Melody DJ’s (Red Greg en Mafalda)
 • Abstract
 • WaxFiend
 • SIROJ

 

Blokkenschema

Met deze aankondiging is het programma Lowlands 2017 helemaal rond. Daarom is ook inmiddels het blokkenschema bekend gemaakt. Deze is hier te vinden, dus het is tijd om te puzzelen! En wie zou die mystery act zijn op zondag in de Bravo van 15:00 tot 16:00 uur?

Het is bijna zover!

Over iets meer dan drie weken gaat Lowlands weer van start! Het festival is helemaal uitverkocht. Heb jij tickets weten te bemachtigen? Dan zul je ongetwijfeld een mooie editie beleven met namen als Editors, Mumford & Sons, The XX, Iggy Pop, At The Drive-In en Billy Talent op het programma. Het belooft weer een goed weekend te worden in Biddinghuizen!