Onvermoeibaar zijn ze, de jongens van DeWolff. Op zeer jonge leeftijd begonnen deze Limburgers al met muziek maken, met als gevolg dat de heren nu al maar liefst zes studioalbums (!) in de kast hebben staan. Geen band in Nederland (of misschien zelfs in Europa) die dat deze twintigers nadoet. Tel daar de honderden live-optredens erbij op, en je kan niet anders concluderen dat deze jongens voor de muziek léven.

Afgelopen weekend maakte DeWolff hun status als de beste jongste band van Nederland waar, met een energiek show in de zo goed als uitverkochte kleine zaal van 013. De focus van de twee uur durende set lag op Thrust, de nieuwste langspeler waarmee DeWolff opnieuw laat zien dat ze muzikaal onvoorstelbaar veel in hun mars hebben.

CounterCulture volgt DeWolff al sinds het begin van hun loopbaan op de voet en was er uiteraard bij om de mooiste foto’s en video’s te schieten. Bekijk ze hieronder.

Foto’s: Luuk Wouters