Eindelijk gaat het festivalseizoen van 2014 dan echt beginnen, nog één nachtje slapen en dan barst het feestgedruis weer los in onder meer Schijndel. Daar zijn ook onze mensen aanwezig voor een uitgebreid verslag, inclusief fotoreportage, van Paaspop (check hier onze Paaspop 2014 Preview). Voordat het zover is, bespreken we eerst nog even deze doorzondonderdag.

Afscheidsconcert The Scene in de HMH, niet in Paradiso

Er blijken toch wel erg veel mensen naar de afscheidsshow van Thé Lau’s The Scene te willen gaan en daarom is de geplande Paradiso-show verplaatst naar de Heineken Music Hall. Wie een Paradiso kaartje had, kan daarmee naar binnen in de HMH. Vanaf zaterdag 19 april gaan nieuwe kaarten in de voorverkoop.

Coldplay gaat weer touren

Omdat Coldplay met een nieuwe plaat op de proppen komt, heeft de Britse band besloten een paar shows te geven de komende maanden. Nog niets in Nederland, maar tussen Keulen (25 april) en Parijs (28 mei) ligt de weg naar … Londen in dit geval, want in het thuisland zal de band  op 1 juli op het podium staan in de Royal Albert Hall.

Nieuwe Mastodon track: beluister ‘High Road’

Need I say more? Check it out (of hier als de embed niet werkt)!

Nog meer nieuwe shit: Floor – Oblation

Daar is ‘ie dan: de nieuwe Floor! Het heeft tien jaar geduurd, maar de bedenkers van Torche hebben hun nieuwe album dan eindelijk af. En hij is in volle glorie op de luisterpaal te bewonderen. Doen hoor!

Record Store Day!

Het is weer bijna Record Store Day en die prachtige dag laten we natuurlijk niet aan ons voorbij gaan. Hier vind je onze picks voor dit jaar en morgen is er een zeer fijn overzicht van interessante instore optredens op counterculture.nl te lezen.

Tot morgen!