Stressen, trap af, snel lasagne naar binnen schuiven, zweten, trap weer op, toegangskaarten uitprinten, trap weer af rennen,  tent in een veel te kleine zak proppen, colaatje drinken, telefoon opladen en even onderuitzakken met Oud Nieuws van deze donderdag voordat je afzakt naar Groezrock.

Slayer op Wacken

Slayer is er dit jaar bij op Wacken. Dat is niet de ereste keer, want de thrashmetalkoningen waren er al tweemaal eerder te zien. Wacken viert zijn 25-jarig jubileum dit jaar van 31 juli tot en met 2 augustus, met naast Slayer onder meer  Motorhead, Megadeth en King Diamond op het programma.

Gratis Pinksterfestival

Nee, geen Pinkpop. Het gaat Memphis Heart ’n Soul heten. Locatie: Hengelo. DeWolff is de enige echt interessante naam op de affiche. But than again: IT’S A FUCKING FREE FESTIVAL!

Prince Ziggo Dome

Het zou zomaar de naam kunnen zijn van een gesponsorde koninklijke baby, maar het is natuurlijk gewoon een aankondiging van een concert. Prince staat met zijn begeleidingsband 3RDEYEGIRL — die bestaat uit alleen maar vrouwen — op 25 mei in de Ziggo Dome en op 27 mei in het Sportpaleis. Schade: 79 tot 119 euro. AU!

SLEEP hoofdact op Desertfest 2015

Tijdens ons jaarlijkse tripje naar Londen voor Desertfest (recensie en foto’s HIER) werd ons door de promotors al beloofd dat de eerste hoofdact nog deze week zou worden aangekondigd en dat het een naam van formaat zou zijn. Die beloftes zijn gehouden, want de stonermetalgiganten van SLEEP vormen de eerste naam op de affiche voor 2015. Dat noemen wij nou een lekker begin!

Groezrock!

Voor punkfans breekt Sinterklaasavond bijna aan, het zijn er zelfs twee op rij: Groezrock staat namelijk voor de deur! Wil je weten welke bands je naast La Dispute en Liferuiner nog meer moet checken op Groez? Bekijk dan hier onze preview.

Counter Culture op Groezrock

Natuurlijk zijn ook wij van de partij op Groezrock voor uitgebreide dagrecensies, meerdere fotoreportages per dag (via onze facebook page) en zo nu en dan een leuk (t)weetje, al dan niet voorzien van foto, via onze Twitter.