Terwijl een delegatie van Counter Culture aanwezig is op Europa’s grootste festival Glastonbury, een tweede delegatie zich klaar maakt voor Down The Rabbit Hole (check hier de preview) en een derde de tassen al heeft gepakt voor Graspop (ook hier een voorbeschouwing), druppelen er ook nog links en rechts wat nieuwtjes binnen. Zo laten onder meer Desertfest België en Zomerpop weten dat er nieuwe acts toegevoegd zijn aan de affiches.

Zomerpop +5

Rowwen Heze, Tim Knol en The Kik zullen erbij zijn op Zomerpop dit jaar. Tim Knol komt zelfs langs met zijn (nieuwe) band The Miseries: een lekker potje garagerock dus, in het weekend van 6 en 7 september. Ook het hiphopcollectief Kleine Jongens Tour 2.0 (met o.a. Diggy Dex en Def P.) zal zijn gezicht laten zien in Hoogwoud. Tot slot kan er ook nog genoten worden van de “nieuwe Arctic Monkeys”Palio Superspeed Donkey.

6x nieuw voor Desertfest België

Blues Pills, The Bevis Frond, Purson, Toner Low, The Vintage Caravan en Witchrider zijn nieuw voor het debuut van Desertfest in België. Allen zijn te checken in het weekend van 10 tot en met 12 oktober in Antwerpen, waarvoor tickets (zelfs inclusief accomodatie) nog te verkrijgen zijn.

Toch niet wel partytenten op Rock Werchter

Nietes, welles, nietes, welles! Mag het? Ja! Maximaal 3 meter groot, maar sjouw dus maar gewoon je gazebo mee naar de camping van Rock Werchter volgende week want de organisatie is gezwicht voor de ophef die is ontstaan na de aankondiging van het verbod op partytenten.

Win jouw playlist op vinyl

Maak een spotify playlistje, doe mee aan de actie en wie weet win jij jouw playlist op vinyl. Zo simpel is het. Doen, hoor!

Vette actie bij 500 likes!

Het is bijna zover: onze nieuwe Facebook pagina nadert de 500 likes. Onze oude pagina had er al ruim 1600, maar vanaf augustus stoppen we met daar nieuwe artikelen te posten. Wil je dus op de hoogte blijven van onze nieuwe content en er als eerste bij zijn als wij onze vetste actie ooit lanceren? Druk dan nu op die like-knop op facebook.com/counterculturenl (of hieronder).